foto: Ekrānuzņēmums
Novērošanas kamera nofilmē meitenes slepkavību viņas 24. dzimšanas dienā
"Primeiro Comando da Capital" bandas locekļi uzbrūk Elianai Fereirai Kamposai un viņas dzimšanas dienas ballītes viesiem.
Pasaulē
2018. gada 14. augusts, 18:52

Novērošanas kamera nofilmē meitenes slepkavību viņas 24. dzimšanas dienā

Jauns.lv

Brazīlijā dzimšanas dienas svinību laikā notika trīskārša slepkavība. Novērošanas kamera nofilmējusi bandas uzbrukumu jubilārei un vēl diviem viņas viesiem, vēsta "Daily Mail".

Eliana Fereira Kamposa, kura pazīstama arī ar iesauku "Miss Babrye Marley" bija iznomājusi māju, lai kopā ar viesiem atzīmētu savu 24. dzimšanas dienu. Viņa ar draugiem stāvēja uz ielas, kad viņai uzbruka trīs vīriešu grupa. Vēlāk viņi nogalināja 18 gadus jauno Edmundo Kristianu Fereiru de Matosu un 26 gadus veco Oliveiru Guimaraešu.

foto: Facebook
24 gadus vecā Eliana Fereira Kamposa smaida savā dzimšanas dienā pirms viņu nogalināja.

Slepkavību sarīkoja bandas "Primeiro Comando da Capital" locekļi, bet par upuriem kļuva konkurentu bandas "Comando Vermelho" loceķli, kuri piedalījās dzimšanas dienas ballītē.

foto: Facebook
18 gadus vecais Edmundo Kristians Fereira de Matoss un 26 gadus vecā Oliveira Guimaraeša arī kļuva par bandas uzbrukuma upuriem.

Par slepkavību aizturēti trīs jaunieši. Varasiestādes ziņo, ka slepkavas bijuši no noziedzīgas bandas, starp kurām pastāv karš. Uzbrucēji identificēti kā 25 gadus vecais Fernando FS, 23 gadus vecais Rejs SS un 22 gadus vecais Gustavo P.C. Viens no arestētajiem puišiem sacīja, ka par savām darbībām neizjūt ne mazāko nožēlu.

foto: Facebook
Eliana Fereira Kamposa bija pazīstama arī ar iesauku "Miss Babrye Marley".

"Man nemaz nav žēl. Tāpēc, ka ja es viņus nenogalinātu, viņi būtu tie, kas nogalinātu mani, jo mēs karojam," paziņoja "Primeiro Comando da Capital" bandas loceklis Rejs.

foto: Publicitātes
Aizturētie "Primeiro Comando da Capital" bandas locekļi.

Viņš policijai paziņoja arī to, ka kopā ar pārējiem bandas locekļiem plānojuši nogalināt vēl vairākus dzimšanas dienas ballītes viesus.

Šausminošajā novērošanas kameras video redzams, ka Kamposa stāv pagalmā, smēķē un runā ar draugiem. Pēc neilga laika pie Kamposas pienāk cilvēku grupa, kas sāk viņu fiziski aizskart, bet pēc tam izņem pistoli un meiteni nogalina.

foto: Ekrānuzņēmums
"Primeiro Comando da Capital" bandas locekļi uzbrūk Elianai Fereirai Kamposai un viņas dzimšanas dienas ballītes viesiem.


Divus pārējos upurus nogalina neilgi pēc tam. Vēl joprojām nav skaidrs, kā trio viens otru pazina. Sociālajos medijos ziņo, ka abiem pārējiem upuriem bijušas romantiskas attiecības.