foto: EPA/LETA
Baltais nams pretēji Trampam paziņo, ka Krievija turpina apdraudēt ASV vēlēšanu sistēmu
Baltā nama preses sekretāre Sāra Sandersa.
Pasaulē
2018. gada 19. jūlijs, 00:15

Baltais nams pretēji Trampam paziņo, ka Krievija turpina apdraudēt ASV vēlēšanu sistēmu

LETA

Krievija turpina apdraudēt ASV vēlēšanu sistēmu, trešdien paziņoja Baltais nams dažas stundas pēc tam, kad prezidents Donalds Tramps atbildēja noliedzoši uz jautājumu par šādu draudu pastāvēšanu.

"Mēs uzskatām, ka šie draudi vēl eksistē, tāpēc mēs speram soļus, lai tos novērstu," sacīja Baltā nama preses sekretāre Sāra Sandersa.

Pirms tam trešdien valdības sanāksmē Tramps atbildēja ar "nē" uz reportieru jautājumu, vai Krievija turpina vērsties pret ASV.

foto: EPA/LETA
Baltā nama preses sekretāre Sāra Sandersa.

Šāds Trampa apgalvojums ir pretrunā ASV Nacionālās izlūkošanas direktora Dena Koutsa pirmdien teiktajam par "vēl notiekošajiem [Krievijas] uzmācīgajiem centieniem graut mūsu demokrātiju".

Sandersa gan sacīja, ka Tramps ar "nē" atbildējis uz tālākiem reportieru jautājumiem, nevis uz jautājumu par Krieviju.

Trampa un Putina samits Somijas prezidenta pilī

Samits notiek Somijas prezidenta pilī. Tikšanās sākās ar 55 minūšu novēlošanos, jo Putina lidmašīna Helsinku lidostā ieradās ar nokavēšanos. Tramps ...

gallery icon

Jau ziņots, ka Tramps pirmdien apstulbināja ASV politiķus un izlūkdienestu amatpersonas, atsakoties atzīt vai nosodīt Maskavas iejaukšanos ASV prezidenta vēlēšanās 2016.gadā, kad viņš stāvēja blakus Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam preses konferencē pēc viņu samita Helsinkos.

Cilvēki pie Baltā nama protestē pret Trampu

Pirmdienas vakarā pie Baltā nama pulcējās protestētāji, lai nosodītu ASV prezidentu Donaldu Trampu par to, ka viņš Helsinkos atteicās apsūdzēt ...

gallery icon