Traģēdija skolā Krievijā: puisis nodur savu 15 gadus veco draudzeni un izdara pašnāvību. VIDEO
Pēc vienas no versijām, jaunieši esot sastrīdējušies un puisis sācis meiteni sist.
Pasaulē
2016. gada 18. marts, 08:59

Traģēdija skolā Krievijā: puisis nodur savu 15 gadus veco draudzeni un izdara pašnāvību. VIDEO

Jauns.lv

Krievijas Tālo Austrumu pilsētā Nahodkā kāds jaunietis piektdien nogalināja skolnieci skolas direktora kabinetā un pēc tam izdarīja pašnāvību, ziņoja portāls lenta.ru, atsaucoties uz Krievijas Izmeklēšanas komitejas Piejūras novada izmeklēšanas pārvaldi.

Jaunietis bija atnācis uz kādu no Nahodkas skolām un tur sācis noskaidrot attiecības ar savu 15 gadus veco draudzeni.

“Uz notikuma vietu tika izsaukta policijas vienība, tomēr ļaundaris pēkšņi ielauzās direktora kabinetā, kur atradās šī meitene, ar pēdējo naža dūrienu viņu nogalināja, bet pēc tam izdarīja pašnāvību,” teikts izmeklēšanas pārvaldes paziņojumā.

Kā vēsta vestiprim.ru, abi jaunieši iepriekš pie skolas strīdējušies un puisis meiteni sācis iekaustīt. Pieskrējuši skolasbiedri un meiteni izrāvuši no jaunieša rokām, pēc tam viņu aizvedot uz direktora kabinetu drošībā. Tur ielauzies uzbrucējs un savu mīļoto nodūris ar 20 naža dūrieniem, pats izdarot pašnāvību.

Jaunā vīrieša vecāki teic, ka nekas nav liecinājis par tuvojošos nelaimi. Mirušais bijis mierīgs, dienējis armijā, un vēl vakar nodevies sportošanai. Vecāki nespēj noticēt, ka viņš noslepkavojis savu draudzeni.

Par notikušo ir ierosināta krimināllieta pēc Krievijas Kriminālkodeksa 105.panta par slepkavību. Izmeklētāji ir veikuši apskati, izņēmuši nazi un bioloģiskās izcelsmes pēdas. Skolas direktors un citi liecinieki ir nopratināti, un ir noteiktas tiesu ekspertīzes šajā lietā.

Kasjauns.lv/BNS/Foto: Video