Runā, ka Putinam parādījusies mīļotā - slavena miljardiera bijusī sieva. FOTO
Putina privātās attiecības Krievijas presē ir tabu tēma. ASV žurnāls savā publikācijā izteicis versiju, ka Putina mīļotā sieviete varētu būt Vendija Denga - mediju magnāta Ruperta Mērdoka nesen šķirtā sieva.
Pasaulē
2016. gada 31. marts, 22:05

Runā, ka Putinam parādījusies mīļotā - slavena miljardiera bijusī sieva. FOTO

Jauns.lv

Krievijas prezidenta Vladimira Putina privātās dzīves norises allaž bijušas noslēpumainības plīvurā tītas, un baumas par viņa sievietēm cirkulē ik pa laikam. Pirms dažiem gadiem viņš pēc 30 gadu laulības šķīrās no Ludmilas, un nu uzvirmojušas runas par jaunām Putina mīlas attiecībām.

ASV "dzeltenās" preses izdevums "US Weekly" savā svaigākajā publikācijā pauž minējumu, vai tikai Vendija Denga (47) nevarētu būt Putina (63) mīļotā sieviete, lai gan šo tekstu nepavada nedz paparaci foto, nedz kāds komentārs no Putina vai Dengas. Tomēr, kā tas nereti mēdz būt, var izrādīties, ka nav dūmu bez uguns.

Vendija Denga ir ievērojamā mediju magnāta Ruperta Mērdoka nesen šķirtā sieva. Kā vēsta žurnāls, Denga nupat redzēta atpūšamies uz bagātnieka Romāna Abramoviča glaunās jahtas un ir draudzene Abramoviča sievai Dašai Zukovai. Abramovičs savukārt ir Krievijas prezidenta mīļš draugs, ceturtdienas vakarā vēsta "Mail Online". Pats Putins gan uz jahtas nav bijis, tāpat arī ne reizi mediji nav redzējuši Dengu un Putinu kopā, kas vedina domāt, ka runām par jaunām mīlas attiecībām Krievijas cara dzīvē fundamentāla pierādījuma nav.

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka pēc šķiršanās no Ludmilas Putinas (58) skaidrības par Vladimira attiecību statusu īsti nav. Ilgus gadus viņa vārds tika saistīts ar mākslas vingrotāju un arīdzan deputāti Valsts domē Alīnu Kabajevu (32), ar kuru viņam bijušas stipras simpātijas. Brīdī, kad prezidents ilgāku laiku nozuda no mediju redzesloka, uzvirmoja runas, ka viņš devies uz Šveici, kur slepenībā Alīna dzemdējusi viņa bērnu.  Šīs runas oficiālu apstiprinājumu neguva, - visticamāk, Putins prombūtnē vienkārši atveseļojās pēc plastikas operācijas sejai.

Savukārt Ludmila Putina 58 gadu vecumā apprecējusies ar savu darba kolēģi, kurš par viņu ir 21 gadu jaunāks.

 

Vendija Denga - šobrīd piesauktā Putina mīļotā - ar miljardieri Rupertu Mērdoku apprecējās 1999.gadā, laulībā dzimušas divas meitas. Diemžēl abi izšķīrās 2013.gadā, kad Mērdokam radās aizdomas par kundzes neuzticību: viņa to it kā krāpusi ar Lielbritānijas bijušo premjeru Toniju Blēru. Politiķis šādu sakaru kategoriski noliedza. Vēlāk gan sakars intrigu pinumā netieši pierādījies.

Mediju magnāts pirms nedēļas par sievu apņēma kādreizējo modeli Džeriju Holu, kura savukārt reiz bija sieva mūziķim Mikam Džegeram.

 

Kasjauns.lv/Foto: Reuters/Vida Press

Tēmas