foto: Kauņas policija
Briesmīga traģēdija Kauņā: bēgot no policijas, iet bojā trīs cilvēki, arī 6 bērnu māmiņa
Pasaulē
2018. gada 31. janvāris, 16:35

Briesmīga traģēdija Kauņā: bēgot no policijas, iet bojā trīs cilvēki, arī 6 bērnu māmiņa

Kasjauns.lv

Naktī uz trešdienu Lietuvas pilsētā Kauņā notikusi traģēdija - automašīnai BMW ietriecoties stabā, gājuši bojā 3 cilvēki, ziņo Lietuvas policija. Viena no bojāgājušajiem ir 6 bērnu māmiņa, kura divus no saviem mazajiem tajā naktī mājās bija atstājusi bez pieskatīšanas, vēstī kaimiņvalsts mediji.

Pēc policijas teiktā, ap pulksten 3:20 naktī Nokalnes ielā Kauņā likumsargu postenim garām patriecās BMW 320. Auto palielināja ātrumu un neapturēja, kad policija viņus aicināja to darīt. Policijas patruļauto sekoja BMW, un pēc dažu minūšu pakaļdzīšanās konstatēja, ka mašīna ietriekusies stabā Šiaures prospekta un Žukauska ielas apļveida krustojumā.

foto: Kauņas policija

Kad notikuma vietā ieradās ātrā palīdzība, mediķi konstatēja šofera un 2 pasažieru nāvi. Vēl 2 pasažieri nogādāti slimnīcā. 

Kā apstiprināja Kauņas rajona policijas priekšnieks Darjus Žukausks, visi bojāgājušie ir 25-29 gadus veci.

foto: Kauņas policija

Trešdienas pusdienlaikā Kauņas policija sarīkoja īpašu preses konferenci, kurā informēja, ka divi vīrieši un jauna sieviete (visi 20-29 gadus veci) ir gājuši bojā, un vēl viena sieviete un vīrietis nogādāti slimnīcā.

Bojāgājusī sieviete ir 6 bērnu māte, un divi mazgadīgi bērni tajā naktī bija atstāti mājās bez pieskatīšanas. Par to ir informēti bērnu tiesību atbildīgie dienesti, apstiprināja Žukausks.

Policija atklāj, ka BMW nesies patiešām lielā ātrumā - likumsargu auto dzinies pakaļ ar 140 km/h, taču viņiem tāpat nav izdevies bēdzējus noķert.