foto: REUTERS
Privātdetektīvi: Kanādas miljardieris un viņa sieva tikuši zvērīgi noslepkavoti
Bagātnieku pāra bērnu algoti izmeklētāji secinājuši, ka laulātie draugi ir mājas pagrabā ir noslepkavoti, un to paveikuši vairāki cilvēki.
2018. gada 22. janvāris, 08:34

Privātdetektīvi: Kanādas miljardieris un viņa sieva tikuši zvērīgi noslepkavoti

Kasjauns.lv

Kanādas miljardieris Berijs Šērmans (75) un viņa sieva Hanija (70), visticamāk, ir noslepkavoti, turklāt noziegumu pastrādājusi vairāku cilvēku grupa, atsaucoties uz Šērmanu ģimenes algotu privātdetektīvu teikto, vēsta Kanādas mediji.

Traģēdija Kanādas farmācijas giganta ģimenē

Pēc piektdien mājā atrastajiem laulāto līķiem pie nama gulst ziedi un strādā policija.

gallery icon

Noraidot versiju, ka turīgais pāris varētu būt vienlaikus izdarījuši pašnāvību, privātdetektīvu versija ir - laulātie tikuši noslepkavoti. Viņi miruši 13. decembrī, divas dienas pirms abus mājas pagrabā Toronto atrada nekustamā īpašuma aģents. 

Izmeklētāji secinājuši, ka slepkavas, visticamāk, bijuši vairāki. 

foto: REUTERS
Bagātnieku pāra bērnu algoti izmeklētāji secinājuši, ka laulātie draugi ir mājas pagrabā ir noslepkavoti, un to paveikuši vairāki cilvēki.

Jau vēstīts, ka, vīlušies policijas darbā un nesankcionētā iespējamo nāves iemeslu izplatīšanā medijiem, farmācijas magnāta bērni izlēma algot pieredzējušus Kanādas privātdetektīvus. Bērni noraidīja versiju, ka Šērmans un viņa sieva varētu būt izdarījuši pašnāvību, jo abi bijuši ar dzīvi apmierināti, laimīgi, turklāt kaluši plānus nākotnei.

Atsaucoties uz Toronto radio "CBC" vēstīto, klajā nākusi arī precīzāka informācija par to, kādos apstākļos pāris atrasts. 

Abi atrasti vertikālā stāvoklī karājoties pie baseina margām, ap viņu kakliem apjoztas ādas jostas. Izmeklētāji secinājuši, ka sievietes un vīrieša plaukstu locītavas vismaz kādu brīdi bijušas savienotas (sasietas kopā), taču nav atrastas virves vai citi materiāli, ar ko tas darīts. Pāra nāves oficiālais iemesls - nosmakšana.

Privātdetektīvi arīdzan uzskata, ka Šērmani pirms nāves cīnījušies ar saviem slepkavām. Sievietei bijušas brūces uz deguna un lūpām, taču uz apģērba augšdaļas asiņu bijis maz, kas varētu norādīt uz to, ka brīdi iepriekš sieviete pavadījusi ar seju pie grīdas, kur konstatēta asins peļķe. Pēc tam viņa pakārta jostā pie margām. 

Jau vēstīts, ka 15. decembrī Toronto, Kanādā, savas mājas pagrabā atrasts farmācijas giganta "Apotex" īpašnieka un sabiedrībā zināma mecenāta Berija Šērmana un viņa sievas līķi.

Māja, kur mirušus atrada Kanādas miljardieri un viņa sievu

Piektdien Toronto miljardieri un filantropu Beriju Šermanu ar sievu Haniju atrada mirušus viņu savrupmājā. Policija ziņo, ka šis nāves gadījums ...

gallery icon