foto: AP
Hārvijs Vainstīns jau saskaras ar vardarbību - viņš iepļaukāts un padzīts no restorāna
Bēdīgi slaveno producentu kādā restorānā nosauca par sūdabrāli un pavēlēja doties prom.
2018. gada 11. janvāris, 08:20

Hārvijs Vainstīns jau saskaras ar vardarbību - viņš iepļaukāts un padzīts no restorāna

Kasjauns.lv

Internetā publiskots video, kurā redzams, kā Holivudas filmu producents Hārvijs Vainstīns tiek iepļaukāts un padzīts no restorāna. Tas noticis kādā viesnīcā Skotsdeilā, Arizonas štatā, vēsta tabloīds TMZ.

Video, kas nonācis TMZ rīcībā, redzami kadri no otrdienas vakara restorānā "Elements", kas atrodas kādā viesnīcā kalnu kūrortā Arizonā. Tur kopā ar sev pazīstamiem cilvēkiem viesojies Holivudas seksskandālos ierautais filmu magnāts Hārvijs Vainstīns.

Brīdī, kad vīrietis pārvietojies pa restorāna telpām, pie viņa pienācis kāda vēl nenoskaidrota persona, Vainstīnu divreiz iepļaukājusi un teikusi: "Tu esi sūda gabals, vāc no šejienes projām savu pakaļu!" Vienlaikus Vainstīnam pazīstams vīrietis notiekošo nav ļāvis filmēt, cenšoties aculieciniekam ar roku aizklāt kameru. 

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka pret filmu producentu tiesā vērsušās pārdesmit sieviešu, galvenokārt aktrises, kuras Vainstīnu apsūdz seksuālā uzmācībā, vardarbībā un izvarošanā. Vainstīna lietas izmeklē gan Beverlihilsā, gan Ņujorkā, gan Londonā, gan Losandželosā. Vīrietis pats visas apsūdzības noliedz.