foto: Vida Press
Britu tūristei, kura Hurgadā ieveda neatļautus medikamentus, cietumā būs jāpavada vēl viens mēnesis
Laura Plammere ar vīru Omāru.
Pasaulē
2017. gada 13. decembris, 11:41

Britu tūristei, kura Hurgadā ieveda neatļautus medikamentus, cietumā būs jāpavada vēl viens mēnesis

Kasjauns.lv

Britu tūriste Laura Plammere, kura Ēģiptē aizturēta par neatļauta medikamenta Tramadola ievešanu lielā apjomā, saņēmusi sliktas ziņas, proti, viņas Ziemassvētkos paredzētā tiesas prāva pārcelta vēl par mēnesi.

Iepriekš jau izskanēja ziņas, ka Plammeres tiesas prāva notiks tieši Ziemassvētkos. Sievietes ģimene ticēja, ka murgs beigsies un viņu meita beidzot tiks atbrīvota, taču Lauras advokāts paziņojis, ka tiesas sēde varētu tikt atlikta vēl par mēnesi.

Lauras māsa Reičela medijiem sacījusi, ka ģimene ļoti cerēja, ka māsa Ziemassvētkos tiks atbrīvota, bet tagad viņu cietumā paturēs vēl vienu mēnesi. “Tas lauž mūsu sirdis, bet tāda ir tiesu sistēma un mums tā ir jārespektē,” atzinusi Reičela.

Kasjauns.lv jau rakstīja, ka 33 gadus veca britu tūriste Laura Plammere aizturēta Ēģiptē par valstī ievestiem pretsāpju medikamentiem. Sievietei draud pat nāves sods, jo apsūdzības izvirzītas par narkotisko vielu ievešanu.

33 gadus vecā Laura aizturēta Ēģiptes lidostā, kad viņas ceļojuma koferī atrasti spēcīgi pretsāpju medikamenti. Laura bija devusies divu nedēļu atpūtā uz Sarkanās jūras kūrortu Ēģiptē. Aizdomās par narkotisko vielu ievešanu, sieviete pašlaik tiek turēta Hurgadas cietuma kamerā kopā ar slepkavām, prostitūtām un narkodīleriem. 

Kopš apcietināšanas brīža Laura savu vainu nav atzinusi, uzstājot, ka pretsāpju medikamenti bija domāti viņas vīram Omāram, kurš cieš no spēcīgām muguras sāpēm, vēsta ārvalstu mediji.