foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/REX/
Kāda zēna izvarošanā apsūdz arī filmas "X-cilvēki" režisoru
Braiens Singers.
2017. gada 8. decembris, 09:39

Kāda zēna izvarošanā apsūdz arī filmas "X-cilvēki" režisoru

Kasjauns.lv

Populārās Holivudas filmas "X-cilvēki" režisoru Braienu Singeru vaino 17 gadus veca zēna izvarošanā 2003.gadā, šodien vēsta "The New York Times".

Pret amerikāņu režisoru Braienu Singeru vērsies Cēzars Sančess Guzmans, kuram 2003.gadā bija 17 gadu un kurš sevi uzskata par izvarošanas upuri.

Kā izriet no apsūdzības, Guzmans ar seksuālu vardarbību saskāries uz jahtas Sietlā (Vašingtonas štats), kur arī notikusi viņa izvarošana. Šī štata likumi atļauj stāties dzimumattiecībās no 16 gadu vecuma.

Režisors Singers jaunietim esot izrādījis jahtu, tostarp guļamistabu tajā, kur aizvēris durvis un pieprasījis seksuālu aktu, raksta "New York Times". Pēc atteikuma Singers esot Guzmanu iegrūdis gultā un izvarojis.

Prasības iesniedzējis paudis, ka režisors lielījies ar savu ietekmi Holivudas filmu industrijā, teicis, ka palīdzēs puisim karjerā un dabūs lomas, ja vien viņš klusēs par piedzīvoto uz jahtas. 

Režisors Singers apsūdzībā teikto noliedz.

Šī nav pirmā reize, kad Singera vārds tiek saistīts ar seksskandālu. Pirms trim gadiem Maikls Īgans apgalvoja, ka Singers viņu izvarojis 1999.gadā, kad Īgans bijis nepilngadīgs. Vēlāk gan Īgans savu prasību tiesā atsauca.