foto: Vida Press
Arī Niku Kārteru no "Backstreet Boys" apsūdz izvarošanā
Niks Kārters no savulaik slavenās grupas "Backstreet Boys".
2017. gada 22. novembris, 15:06

Arī Niku Kārteru no "Backstreet Boys" apsūdz izvarošanā

Kasjauns.lv

Deviņdesmitajos gados slavenās puišu grupas "Backstreet Boys" lielākais meiteņu mīlulis - gaišmatainais Niks Kārters - izvarojis savu kolēģi no meiteņu grupas "Dream", raksta "The Sun".

foto: Vida Press
Melisa Šūmana.

Tādējādi šis kļuvis par kārtējo gadījumu, kad šovbiznesa sievietes viena pēc otras nāk klajā ar atzīšanos, ka ir izvarotas vai citādāk cietušas no seksuālas varmācības.

Savā #MeToo padalījusies dejotāja un bekvokāliste no grupas "Dream", kura pavēstījusi, ka tālajā 2002.gadā Niks Kārters viņu izvarojis savā savrupnamā Losandželosā. Viņš tobrīd bijis 22 gadus vecs. Šūmanai bijis tikai 18.

Šūmana apgalvo, ka iepriekš Kārters viņai izrādījis uzmanību un aicinājis uz randiņu, taču viņa Kārtera aicinājumam atsaukusies vien pēc vairākiem gadiem, kad arī ieradās viņa rīkotās viesībās mājās.

Abi klausījušies mūziku, bet tad Niks Kārters viņu vannasistabā izvarojis, vēsta ārvalstu mediji.

"Viņš bija daudz stiprāks par mani. Es nevarēju pat atvērt durvis, lai sauktu palīgā," atsaucoties uz sievietes teikto, raksta tabloīdi. Draugi neesot varējuši palīdzēt. "Es nezinu, kur viņi bija," atceroties 2002.gada notikumu, stāsta izvarotā.

Kārters uzlicis jaunietes roku uz sava locekļa un "vienīgais veids, kā izkļūt no tās situācijas, šķita pabeigt to, ko viņš iesācis". Viņš bijis ļoti dusmīgs. Tad Kārters viņu iemetis gultā un izvarojis, vēsta Šūmana. Akta laikā viņš viņai čukstējis ausī, ka "es varētu būt tavs nākamais vīrs".

Pats dziedātājs paudis, ka drīzumā nāks klajā paziņojumu saistībā ar dziedātājas apvainojumiem.

Nika Kārtera stila katastrofa

Zeķes sandalēs daudzi dēvē par briesmīgāko stila kļūdu, ko var pieļaut vīrietis. Niks Kārters zeķītēs tērptās kājas pamanījies ievilkt vaļējās ...

gallery icon
8