foto: Sputnik
Ksenija Sobčaka pošas kļūt par Krievijas prezidenti
Žurnāliste, redaktore un TV šovu seja Ksenija Sobčaka pirmo reizi publiski nenoliedz, ka gatavojas kandidēt Krievijas prezidenta vēlēšanās.
2017. gada 13. oktobris, 08:54

Ksenija Sobčaka pošas kļūt par Krievijas prezidenti

Kasjauns.lv

Krievijas televīzijas seja, šovbiznesa pārstāve Ksenija Sobčaka pirmo reizi sniegusi interviju, kurā apstiprina jau ilgāku laiku virmojušas runas, ka viņa grasās kandidēt Krievijas prezidenta vēlēšanās cerībā amatā nomainīt Vladimiru Putinu, šodien vēsta "Doždj".

Sobčaka, kurai ir gara un interesanta vēsture gan kā Krievijas šovbiznesa pārstāvei, gan sava veida "disidentei" neapmierinātībā ar valstī notiekošo, sniegusi interviju žurnāla "Glamour" krievu versijai.

35 gadus vecā Sobčaka pirmo reizi apstiprinājusi, ka ir "potenciāla kandidāte uz valstī augstāko amatu". Uz jautājumu, vai raibā šovbiznesa pieredze varētu kaitēt politiķes karjerai, Sobčika rāmi atbildēja, ka "kādam jau varētu kaitēt, taču ne man".

Šovu vadītāja skaidroja, ka viņai dzīvē it viss ir interesanti: "Kontaktējos ar dažādiem ļaudīm, gribu visu zināt, visur piedalīties un katru sekundi kaut ko iemācīties - no tā sastāv mana dzīve".

Vienlaikus žurnālā pēc sarunas ar Sobčaku vesela lappuse atvēlēta viņas pašas reiz paustajiem domugraudiem. Piemēram, "Ksenija Sobčaka kā prezidents? Tas ir tas pats, kas Sergejs Šnurovs mākslinieks. Augstākā līmeņa mākslas performance," viņa reiz ironizējusi. 

Sobčaka reiz tika dēvēta par "Krievijas Parisu Hiltoni", taču lielākoties cilvēki neapšauba viņas intelektu, spējas un rietumnieciski virzītu domāšanu. Viņa vairākkārt protestējusi pret Putina organizēto politiku valstī.

Sobčaka ar velosipēdu Jūrmalā

Krievijas augstāko aprindu dāma Ksenija Sobčaka 2015. gada oktobrī ar velosipēdu devās izbraucienā uz Jūrmalu.

gallery icon

Ksenijas Sobčakas stils no 1991. līdz 2014. gadam

gallery icon

Sobčakas māte ietusē latviešu miljonāra ballītē

gallery icon