foto: Ekrānuzņēmumi no "Facebook"
Pienāk sāpīgas ziņas - māmiņa nekad, nekad vairs nesatiks savu Olīviju
Olīvija.
Pasaulē
2017. gada 24. maijs, 09:45

Pienāk sāpīgas ziņas - māmiņa nekad, nekad vairs nesatiks savu Olīviju

Kasjauns.lv

15 gadus vecā Olīvija Kempbela, kuru pēc terora Arianas Grandes koncertā meklēja teju visa Lielbritānija, ir mirusi, liecina oficiāli aptirpinājumi.

Sprādziens Arianas Grandes koncertā Mančestrā

Sprādzienā amerikāņu dziedātājas Arianas Grandes koncertā Mančestrā pirmdienas vakarā gājuši bojā vismaz 19 cilvēki, bet vēl 50 ievainoti.

gallery icon

Meitenes māte Šarlote, meklējot Olīviju, bija ļoti aktīva sociālajos tīklos un medijos, cerot piesaistīt daudzu cilvēku uzmanību pazudušajai meitenei. Uzzinot, ka Olīvija nekad nepārnāks mājās, Šarlote sociālajā tīklā "Facebook" uzrakstīja aizkustinošu atvadu vēstuli savai meitai: "Dusi saldi, mana dārgā un brīnišķīgā meitene Olīvija Kempbela, kura pārāk, pārāk ātri aizsaukta dziedāt kopā ar eņģeļiem. Turpini smaidīt, māmiņa tevi ļoti mīl."

foto: Ekrānuzņēmumi no "Facebook"
Mammas atvadas no Olīvijas.

Uzzinot, ka Olīvija ir mirusi, viņas mammas sociālos tīklus pārpludināja līdzjūtības vēstules no visas valsts.

Britu mediji arī vēstī, ka mirkļbirka "OliviaCampbell bija populārākā sociālajā tīklā "Twitter", jo cilvēki īpaši juta līdzi meitenes meklēšanas pasākumiem un skumjajām ziņām, kas pienāca otrdienas vakarā. 

Pēdējo reizi mamma ar Olīviju runāja, kad meita jau bija koncertā. Olīvija teikusi paldies mammai, ka viņa atļāva doties uz šo koncertu. Līdzi meitenei bijis draugs Ādams, kurš ārstējas slimnīcā. 

"Esmu mājās un zvanu visiem: slimnīcām, policijai, bērnu aprūpes centriem. Viņas tētis ir Mančestrā un meklē viņu, mani draugi viņu meklē. Cilvēki, kurus es pat nepazīstu, viņu meklē. Cilvēki man raksta un saka, ka viņiem ir viņas fotogrāfija, un viņi meklē. Bet es nedzirdu neko. Viņas telefons ir miris..." medijiem Šarlote, kuras cerība atrast meitu dzīvu vēl vakar nebija mirusi. 

Kā zināms, terorista-pašnāvnieka sarīkotā sprādzienā amerikāņu dziedātājas Arianas Grandes koncertā Mančestrā miruši 22 cilvēki, bet vēl vairāki desmiti ievainoti. 

Ariana Grande koncertā Milānā, Itālijā

Ariana Grande-Butera ir ASV aktrise, dziedātāja un dziesmu autore. Viņa sāka savu karjeru ar lomu Brodvejas teātra mūziklā "13", gūstot ...

gallery icon

Uzausis pirmais rīts pēc šausmām Arianas Grandes koncertā

Mančestrā, kur pirmdienas rītā amerikāņu dziedātājas Arianas Grandes koncertā nogranda sprādziens, uzausis pirmais rīts.

gallery icon