Bijušais klasesbiedrs apliecina: Floridas geju šāvējs pats bijis gejs
Neoficiāla informācija liecina, ka vēl pirms laulībām ar šo sievieti 2009.gadā viņš 2006.gadā staigājis uz randiņiem ar vīrieti.
Pasaulē
2016. gada 14. jūnijs, 14:17

Bijušais klasesbiedrs apliecina: Floridas geju šāvējs pats bijis gejs

Jauns.lv

29 gadus vecais Omārs Matīns pats bijis ar homoseksuālām tieksmēm, atklājis kāds viņa paziņa. Šo informāciju netieši apstiprina vairāki fakti, vēsta ārzemju mediji. Iepriekš tika uzskatīts, ka naids pret gejiem un spīva homofobija, iespējams, likusi Matīnam iet un šaut uz cilvēkiem.

Matīns, kurš Floridas geju klubā "Pulse" nošāva 49 cilvēkus un vēl 53 ievainoja, bijis ar nosliecēm uz homoseksualitāti, paudis kāds viņa paziņa un arī bijusī sieva Sitora Jusufija, kura vakar sniegusi preses konferenci. Tagad atklājušies jaunumi: izrādās, Matīns 2006.gadā uz randiņu aicinājis kādu savu bijušo klasesbiedru. Abi kopā apmeklējuši geju klubus un bārus, izteicies šis cilvēks. Vēlāk gan draudzība pajukusi, vēsta "Mail Online".

Jaunākā informācija arīdzan liecina, ka slepkavnieks geju klubā "Pulse" iepriekš bija viesojies vairākas reizes, turklāt savā viedtālrunī Matīns lietojis geju iepazīšanās vietnes aplikāciju, kur čatojis ar vīriešiem.

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka arvien mazāk ticama kļūst versija par islāma ekstrēmismu slaktiņa pamatā. Matīna bijusī laulātā draudzene - abu kopdzīve gan bija ļoti īsa; 2009.gadā slēgtā laulība tika šķirta 2011.gadā - uzskata, ka viņam bijis garīgo slimību saasinājums. “Viņam bija bipolārie traucējumi. Omārs nebija garīgi stabils, lai gan viņš gribēja būt policists un mēģināja stāties policijas akadēmijā,” viņa pauž. Cita starpā Matīns rūpīgi trenējies un esot patērējis lērumu steroīdu, kam, Sitorasprāt, varētu būt liela loma viņa garīgajā nestabilitātē. Arī viņa pieļauj, ka Matīnam bijušas homoseksuālas tieksmes.

Sieviete arīdzan atklāja, ka Matīns viņu mājās sitis, piemēram, par neizmazgātu veļu un cita veida nolaidību mājas darbu veikšanā.

Kā ziņots, ASV amatpersonas apšaudi Orlando jau nosaukušas par šausmīgāko slaktiņu vēsturē. Geju bārā afgāņu izcelsmes Ņujorkā dzimušais Omārs Matīns laupīja dzīvības 49 cilvēkiem. Piecdesmitais bija viņš pats, kad policija Matīnu nošāva.

Kasjauns.lv/Foto: AP/Reuters/Scanpix/LETA

Tēmas