Gājuši bojā teroraktā. Tētim un 11 gadu vecajam Brodijam šis bija sapņu ceļojums
Šons ar dēlu Brodiju bija Nicā ieradušies, lai apciemotu radiniekus. Brauciens uz Franciju viņiem abiem bijis sen izsapņots ceļojums.
Pasaulē
2016. gada 15. jūlijs, 14:16

Gājuši bojā teroraktā. Tētim un 11 gadu vecajam Brodijam šis bija sapņu ceļojums

Jauns.lv

Parādās arvien jauna informācija saistībā ar ceturtdienas vakara šausminošo teroraktu Francijas kūrortpilsētā Nicā, valsts nacionālo svētku laikā. Zināms, ka vismaz divi no 84 bojā gājušajiem bijuši ASV pilsoņi – 51 gadu vecs vīrietis un viņa 11 gadus vecais dēls Brodijs, un viņi gājuši bojā savu tuvinieku acu priekšā.

Terorists, kurš ar kravas auto ietriecās nevainīgu cilvēku pūlī, nogalinot gan pieaugušos, gan bērnus, izdzēsa dzīvību arī Šonam Koplendam (Sean Copeland, 51) un viņa dēlam Brodijam (Brodie Copeland, 11). Vīrietis ar dēlu Francijā bija ieradies, lai apciemotu radiniekus, informē britu medijs dailystar.co.uk. Šis abiem esot bijis sapņu ceļojums.

„Zaudēt tuvinieku šādā veidā ir neizturami”

„Droši vien visi jau ir dzirdējuši par Francijas teroraktā mirušajiem cilvēkiem. Divi no bojā gājušajiem bija amerikāņi – onkulis Šons un mans brālēns Brodijs,” feisbukā raksta abu radiniece Helija Koplenda (Haley Copeland). „Piedzīvot radinieka nāvi vienmēr ir traģiski, taču zaudēt tuvinieku šādā veidā ir neizturami,” izteikusies sieviete.

Mazā Brodija komandas biedri šokā

Brodijs Koplends savā pilsētā Ostinā, (Teksasas štats, ASV) bija kaismīgs beisbola fans un vietējā beisbola kluba biedrs. Par 11 gadu vecā puisēna traģisko bojāeju nu uzzinājuši arī viņa komandas biedri, ziņo ASV medijs nydailynews.com. „Šovakar mēs lūdzam jums, kluba biedri, paturēt Koplendu ģimeni savās lūgšanās. Mūsu pašu Brodijs, kā arī viņa tēvs tikuši nogalināti teroraktā, Francijas pilsētā Nicā. Neviens nav pelnījis šādu likteni, īpaši jau tik brīnišķīga ģimene kā Koplendi,” publiski vērsies puisēna sporta kluba pārstāvis.

Francijas vietējie mediji iepriekš ziņojuši, ka laika posmā no ceturtdienas vakara līdz piektdienas rītam mediķi slimnīcās nogādājuši 54 teroraktā cietušus bērnus.

Nofilmēts brīdis, kad maniaks ietriecies cilvēku pūlī:


Kasjauns.lv/Foto: Twitter, AFP/Scanpix/LETA