Pasaule iesmej par Trampa kundzi, kura nopietnā sejā klāsta "nospertu" Mišelas Obamas runu. VIDEO
Tā teikt, pamatvērtības jau dāmām vienādas... Mišela Obama 2008.gadā, izrādās, ielikusi mutē vārdus Melānijai Trampai 2016.gadā.
Pasaulē
2016. gada 20. jūlijs, 08:44

Pasaule iesmej par Trampa kundzi, kura nopietnā sejā klāsta "nospertu" Mišelas Obamas runu. VIDEO

Jauns.lv

Skandāls izvērties tiktāl, ka Melānija Trampa nu tiek apsūdzēta klajā plaģiātismā, ne tikai tajā, ka acīmredzot Trampu runasvīri, sagatavojot Melānijas uzstāšanos, pārāk iedvesmojušies no Mišelas Obamas runas tālajā 2008.gadā.

Cīņā par ASV prezidenta krēslu, saprotams, būtiska loma ir arī tam, kā sevi izpauž kandidāta dzīvesbiedrs. Šajā gadījumā - dzīvesbiedre, kandidāta Donalda Trampa sieva.

Republikāņu partijas konventā Melānija Trampa uzstājās ar runu, kas bija ļoti, ļoti līdzīga runai, ko Denverā pirms astoņiem gadiem runāja Mišela Obama, pašreizējā prezidenta sieva. Ja abas runas "sagriež" pa gabaliņam, paliek iespaids, ka Melānija mehāniski atkārtojusi patētiskās frāzes, kas tobrīd nāca no Mišelas mutes.

Savā pirmajā runā Melānija - mats matā kā Mišela reiz, - piemēram, norādījusi, cik vīra kungs ir līdzjūtīgs cilvēks. Cik svarīgs ir darba tikums. Cik būtiski ir turēt doto vārdu, izveidojot uzticamu saikni... Visas šīs tēzes teica Mišela Obama 2008.gadā. 2016.gadā tādas pašas vērtības tādos pašos teikumos izskan no Trampa kundzes.

Kā šorīt vēsta CNN, neviens cilvēks no Trampa komandas par šo ekscesu netiks atlaists, kā arī nevienam netiks piemērots disciplinārs sods. Kampaņas organizatori vienkārši "iešot uz priekšu".

Noskaties runu te:

Kasjauns.lv