Pēc jaunās sievietes pašnāvības seksa video dēļ vietējā slavenība atklāj pašas piedzīvotu traģēdiju. FOTO
Jaunās sievietes pašnāvība izraisīja plašas debates valstī.
Pasaulē
2016. gada 25. septembris, 07:12

Pēc jaunās sievietes pašnāvības seksa video dēļ vietējā slavenība atklāj pašas piedzīvotu traģēdiju. FOTO

Jauns.lv

Jaunās sievietes Ticiānas Kantones pašnāvība Itālijā ne tikai izraisījusi asas debates par cilvēku tiesībām būt aizmirstam internetā. Ar līdzīgu stāstu, kam sekoja bēdīgs iznākums, padalījusies vietējā slavenība.

Itālijā ļoti populārā argentīniešu izcelsmes modele, televīzijas raidījumu vadītāja un tabloīdu kārākais kumoss Belēna Rodrigesa atklāja, ka arī viņa pēc līdzīga atgadījuma piedzīvoja traģisku notikumu. Rodrigesa pastāstīja, ka pēc tam, kad pirms pieciem viņas privātais video nonāca publiskajā vidē, sieviete piedzīvoja kaunu un depresiju, kas noveda pie tā, ka slavenība zaudēja bērniņu.

"Kad es dzirdēju ziņas par šīs meitenes pašnāvību, es raudāju, jo pati piedzīvoju līdzīgu atgadījumu un zinu, cik briesmīgi tas ir. Es divus mēnešus pavadīju, mokoties ar depresiju, nevarēju iziet no mājām, jo man bija kauns, un tad es zaudēju savu bērniņu," sacīja modele.

Rodrigesas video, kurā redzamas viņas un partnera seksa ainas, tika publicēts 2011.gadā un to noskatījās liels cilvēku skaits. "Iespējams, esmu vienīgais cilvēks, kurš šo video neredzēja. Es biju ļoti jauna un darīju visu, ko varēju, lai to dzēstu, bet man neizdevās. Absurds ir tas, ka pat tagad tu vari noskatīties šo video, izdarot vien dažus peles klikšķus," sašutumu pauda slavenība.

Tikmēr izmeklētāji Itālijā ir uzsākuši izmeklēšanu saistībā ar Kantones pašnāvības lietu. Kā zināms, 31 gadu vecā sieviete savulaik aizsūtīja savam bijušajam draugam un vēl kādiem paziņām savu seksa video. Sieviete vēlējusies padarīt greizsirdīgu savu bijušo draugu, taču tad vēl nenojauta, ka kadrus redzēs visa valsts un pat  vairāk.

Kantone visādi centās izbēgt no sliktās slavas, mainīja dzīvesvietu un pat vārdu, taču notikušais viņu vajāja. Sievietes teiktais internetā ievietotajā video pat tika uzdrukāts uz krekliem, telefona vāciņiem un citiem niekiem. Kantone cīnījās par savām tiesībām tikt aizmirstai internetā, taču par pēdējo pilienu esot kļuvis fakts, ka no viņas pieprasīja 20 000 eiro juridiskos izdevumus.

Kantone tika atrasta pakārusies savas tantes mājās, pēc kā valstī izcēlās karstas debates par sociālo mediju ēnas pusēm un publisku sieviešu kaunināšanu.

Šobrīd izmeklētāji cenšas noteikt, kurš publicēja šo video internetā, aizsākot sāgu, kas noveda pie jaunās sievietes nāves.

Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no Instagram; Reuters/Scanpix 

Tēmas