Monika Levinska raksta grāmatu: Bils dievinot grupveida seksu. FOTO
Potenciālie izdevēji gan parakstījuši konfidencialitātes līgumu, taču prese uzzinājusi, ka memuāru „grāvējs” būs stāsts par Klintona aizraušanos ar grupveida seksu
Pasaulē
2012. gada 20. septembris, 11:55

Monika Levinska raksta grāmatu: Bils dievinot grupveida seksu. FOTO

Jauns.lv

Bijusī Baltā nama praktikante Monika Levinska gatavojas jaunam uznācienam. Pasaules mediji informēti, ka par 12 miljoniem ASV dolāru viņa atklās intīmus pikantus sīkumus par Bila Klintona seksuālo gaumi.

Prese šo ziņu jau nodēvējusi par „Levinskas atriebību”. Sieviete, kuras dēļ tika pamatīgi sadragāta bijušā ASV prezidenta Klintona politiķa karjera, šobrīd veic pārrunas ar vairākām ietekmīgām izdevējsabiedrībām, lai vienotos par memuāru tapšanu. Summa, ap kādu grozās sarunas, ir iespaidīga – 12 miljoni dolāru. Par to Levinska piedāvātu patiešām intīmas atklāsmes par Klintona personisko dzīvi un seksuālo varēšanu.

Potenciālie izdevēji gan parakstījuši konfidencialitātes līgumu, taču prese uzzinājusi, ka memuāru „grāvējs” būs stāsts par Klintona aizraušanos ar grupveida seksu. Pati Monika par topošo lasāmvielu izteikusies, ka tā būs „grāmata, kas izskaidros visu”.

Pati Monika ar medijiem pagaidām nerunā, taču viņas paziņas zina stāstīt, ka viņa rakstīšot par to, cik tālu viņš gājis savās izvirtībās, cik ļoti viņam patikušas seksa rotaļlietu izmantošana, kā arī  - viņš dikti gribējis iesaistīties grupveida seksa orģijās. Šie paši informācijas avoti arīdzan apgalvo, ka Klintons nav bijis vienīgais poligāmais viņu ģimenē. Pēc visa spriežot, arī Hilarija Klintone meklējusi personisko laimi ārpus abu guļamistabas.

Augstākajos varas ešelonos baumo, ka gadījumā, ja šāda grāmata tiešām parādīsies veikalu plauktos, Hilarija Klintone, pašreizējā ASV valsts sekretāre, nekad mūžā nespēs nonākt valsts prezidenta krēslā, taču to viņa vēloties.

Kāds Levinskas draugs izteicās, ka Monika cenšas savā dzīvē virzīties uz priekšu un aizmirst sakaru ar toreizējo prezidentu. „Tas murgs Moniku vajā visu laiku. Savu četrdesmito dzimšanas dienu viņa sagaidīs viena bez vīrieša, un vāroties dusmās par savu sadragāto reputāciju,” medijiem izteicās seksa skandāla varones draugs.

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press