Pasaulē
2016. gada 2. oktobris, 17:02

Džordžs un Šarlote uz atvadām ar karalisku žestu atkal izkausē kanādiešu sirdis. FOTO

Jauns.lv

Kanādā noslēgusies Lielbritānijas kroņprinča Viljama un viņa sievas hercogienes Ketrīnas nedēļu ilgā vizīte, kurā piedalījās arī abas pāra atvases - trīs gadus vecais Džordžs un vienu gadu vecā Šarlote, kurai šis bija pirmais oficiālais ārvalstu brauciens. Pasaules mediji tikmēr neslēpj sajūsmu par mazā Džordža un Šarlotes karalisko žestu, atvadoties no kanādiešiem.

Viņi pavisam noteikti ir mācījušies "karalisko mājienu ar roku", raksta "Telegrpah", norādot, ka mazie britu karaļnama pārstāvji demonstrējuši lielu profesionalitāti vizītes noslēgumā - abi bērni ar majestātisku rokas mājienu atvadījās no saviem kanādiešu atbalstītājiem. 

Tikmēr ģimenei pietuvinātie avoti ir pastāstījuši, ka lēmums paņemt līdzi bērnus ir izņēmums, jo princis un princese nemaz tik bieži nedodas līdzi vecākiem vizītēs, lai varētu baudīt "normālu bērnību".

Atvadīties no karaliskajiem viesiem Britu Kolumbijas provinces galvaspilsētā Viktorijā ieradās tūkstoši cilvēku un Ketrīna ar Viljamu uzsvēra, ka šī vizīte sagādājusi viņiem daudz "laimīgu atmiņu". 

Jau ziņots, ka Viljams un Ketrīna jau neilgi pirms savām kāzām 2011.gadā apmeklēja Kanādu, taču šoreiz turp devās jau kopā ar abām atvasēm. 

Kasjauns.lv/Foto: AP; AFP; Reuters/LETA/Scanpix; EPA/LETA