Šos kadrus var uztvert divējādi. Tā māte sodīja meitu, kura ņirgājās par vēža slimnieci. VIDEO
Pasaulē
2016. gada 4. oktobris, 14:13

Šos kadrus var uztvert divējādi. Tā māte sodīja meitu, kura ņirgājās par vēža slimnieci. VIDEO

Jauns.lv

Audzināšanas metodes, kā zināms, var būt dažādas, tostarp strīdīgas. Šajos videokadros redzams, kādu veidu pielietoja māmiņa, kuras meita bija paņirgājusies par vienaudzi, kas sirgst ar vēzi - viņai ķīmijterapijas dēļ ir izkrituši mati.

"Nu tas jau ir par traku. Šī māte ir aizgājusi pārāk tālu," zem video sociālajos tīklos rindojas komentāri.

"Tā viņai arī vajadzēja, mamma ir malacis," piebilst citi.

Internetā sašutuma vētru izsaucis mājas video, kurā māte - lēnām, mierīgi, pavisam rāmi - noskuj meitas galvu. Tas tiek darīts vannā. Meitene sāk kliegt, redzot, ka prāvas matu šķipsnas krīt lejup. Tomēr māte savu darbību nepārtrauc.

Šādu sodu bērns saņēmis par to, ka sociālajā tīklā internetā paņirgājusies par meiteni, kura cieš no vēža un kurai terapijas dēļ izkrīt mati. Meitene esot atļāvusies izsmiet slimnieci, vēsta "Mail Online". Lai pārmācītu savu meitu, mamma izvēlējās šādu eksekūciju. Abas runā portugāļu valodā, tomēr nav precīzi skaidrs, kurā valstī video tapis. Divu dienu laikā tas kļuvis ārkārtīgi populārs, un skatītāji sašķēlušies divās pretējās nometnēs - vieni apelē pie tā, ka meitenei paliks neizdzēšama trauma un ka matu noskūšana ir vardarbība pret bērnu, savukārt citi saka, ka acīmredzot nav vairs palicis daudz veidu, kā cīnīties ar nežēlīgiem pusaudžiem, kas internetā un arī skolā ņirgājas par citiem.


Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no video