Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
8 komentāri
Sakārtot:
īpaši stulbs
12. janvārī 16:57
Jptvjmķ..!
i
12. janvārī 17:01
ēdot jēlas zivis,aknās tārpi,no,dzīves pieredzes,
Viesis
12. janvārī 17:13
nav ko rīt jēlu, jāliek uz pannas!
zs
12. janvārī 19:14
Nekad nav garšojusi jēla gaļa,bet izšmorēta ka no kauliem krīt nost,tur jau tie amerikāņu steiki pie vainas ka jēlu gaļu ēd,var būt jēlai gaļai jāuzdzer viskijs tad nebūs tārpu.
Ciniķe
12. janvārī 20:47
Atļaušos aizrādīt - aknās ehinokoks ļoti bieži tiek konstatēts cilvēkiem, kuri nekad nav ēduši ne termiski neapstrādātu, ne medījuma gaļu. Viņi inficējas, ēdot nemazgātas meža ogas. Neaizmirstiet, ka meža zvēri nešķiro, kur čurāt, kakāt un kasīties.
Pareizi
13. janvārī 07:43
Taisniba. Tāpēc ir jāapstrādā termiski.
u
13. janvārī 12:16
ciniķe,vai,kādreiz esi bijusi mežā ogās,katru gadu lasu ogas,un,par tādiem faktiem zirgam jāsmejas
asinains steiks
13. janvārī 23:11
nam,nam,nam,tad jau pusei anglu butu tarpi aknas! Asinains steiks UK ir cienaa!Man ari garso ar alinu!

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi