Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
49 komentāri
Sakārtot:
ilze
11. augustā 07:55
Tiešā,tiešām!?Šī uztura speciāliste nesajēdz ar ko atšķiras medus un rafinētais cukurs (kurš ražots sazin no kā)?
žurnālists, kas šito uzrakstīja, pilnīgs idiots!
11. augustā 08:05
Ārprāts, cik debīls raksts!!! Kā vispār var salīdzināt medu ar cukuru?! Cukuram ir nulle vērtības, bet medum ir simtiem tūkstošiem labu un veselībai noderīgu īpašību. Viršu medus, griķu medus, pieneņu medus, utt. tie taču ir pilnīgi ne ar ko neaizvietojami brīnumlīdzekļi, ja tos pareizi māk pielietot. Medus satur arī daudzas un dažādas minerālvielas, kuras labvēlīgi iedarbojas uz cilvēka organismu (piemēram, kālijs, fosfors, kalcijs, magnijs u.c.), un vitamīnus – galvenokārt A, C, E un B grupas vitamīnus. Un pozitīvo īpašību sarakstu vēl var turpināt un turpināt!
Onslows
11. augustā 08:23
Jādzer auks alus, vot tas ir vislabākais!
>:-)
11. augustā 08:25
Aptaurēti zaļplānprātiņi , savā paranoidālajā apmātībā , neko citu negrib dzirdēt ! Pliku zemi ēdīs un slavēs , ai , cik zaļi un dabiski :D
ERVINS
11. augustā 08:50
neko jaunu daktere nepateica.ja paskataties uz gados vecu biskopi un un uz tadu pasa vecuma cilveka kam nav nekada sakara ar bitem,luk tad mes redzam atskiribu!te viens aptaurets zalknabis pat savu vardu aizmirsis!viss ir jalieto ar meru!
pensionārs.
11. augustā 09:18
Cukur ēdāj un cik sērskābes sarijies ar kuru balina cukuru?
cukurs
11. augustā 09:34
diemzel negausibas parnemtie bitenieki to cukuru gruz spainiem tam bitem lai tik vinas vairak to medu razotu taka tas jaskatas kads medus
jo
11. augustā 09:36
sajos laikos hipotezes un spriedelejumus rakstit publicet nav liegts pat trako majas pacientiem jo stulbaks raksts jo lielaks honorars
Juris Pigits
11. augustā 09:54
Medus ir dārgs, dabīgs produkts. Cukurs lēta, jau izgatavošanas tehnoloģijās bojāts produkts. Šogad Latvijā medus savākts daudz, tad nu jārada kāds reklāmraksts cukuram, citādi pārlieku daudzi aizrausies ar medus lietošanu. Nu, tie kas cukura sīrupu pārstrādā medū, nav bitenieki. Tādēļ novēlu katram medus cienītājam sadarboties ar biteniekiem, nevis ar bišu saimju komersantiem.
Uh
11. augustā 09:55
Ja ēdod medu mēs to cukuru izčurājam ārā . Tad ēdod tīru cukuru mēs uzaudzējam resnu vēderu.
Zaļplānprātīgums - pāri visam !
11. augustā 10:08
Ar ko atšķiras ārprātīgais no parasta cilvēka ? Cilvēks šaubās . Ārprātīgais , ne mirkli nešaubās, nelokāmi ir pārliecināts , ka tikai viņš , vienīgais , ir normāls !
īpaši stulbs
11. augustā 10:30
Ar ko atšķiras negroīds no eiropeīda?
Fosa
11. augustā 10:39
Jā, medus ir laikam labāks nekā cukurs, kad to izmanto sajaucot ar sinepēm, kādu kikimoro sojas mērci un uzziežot gaļai, kad tā brūninās cepeškrāsnī.
Es
11. augustā 12:09
Medus ir jāskatās, kur vākts. Ja tas vākts dabīgajas pļavās, tad tas ir labs medus. Bet ja tas vākts rapša laukos, ar migloto ķīmiju un it sevišķi ar raundapu, tad tāds medus ir inde!
Vai, vai
11. augustā 13:09
Ņēmu medu it kā no laba bitenieka. Cukurs pie medus kannām kilogramiem. Tā kā apmāta, nepiefiksēju. Šogad laikam kļūdījās, par daudz piegāza cukura sīrupu. Medus šķidrs, tekot nav vienmērīga strūkliņa. Pagaršoju citu medu, biezs, garšīgāks. Bitenieks no Kalsnavas, lai citi zina. Kur lai pērk īstu medu?

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi