Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
4 komentāri
Sakārtot:
Temīda
2017. gada 7. novembrī 15:43
Jā, jā gada un patīkamas atmiņas no bērnības.....
Jupis
2017. gada 7. novembrī 15:46
Mūsu mājās klimpām vārītu kartupeli klāt nelika, tikai rīvētu. Gardas bija!
ESMAIJA
2017. gada 7. novembrī 17:45
Es savukārt pie nospiestās masas pievienoju ēdamkaroti skāba krējuma un pa kādai olai. Reizē taisīju arī pildītās klimpas. Liku viducī to, ko parasti liek pīrāgos - žāvētu gaļiņu, sīpolu, piparus un sāli. Kad šie pīrāgi uzpeld virspusē ar putu karoti izceļu un apcepu sviestā. Iznāk kā cepelīni - garšīgi.
Ui
2017. gada 7. novembrī 21:22
Kaut kas tik pretīgs un žļurgaini slidens nebija ēsts. Ne, ne, un vēlreiz ne!

Pievienot komentāru

Autorizēties
Komentāru noteikumi