foto: Facebook/ Madonas novads
Madonas pilsētas svētkos jūnija sākumā uzstāsies vairākas populārās grupas
7. jūnijā Madonas pilsētai aprit 98 gadi.
Novadu ziņas
2024. gada 12. maijs, 07:38

Madonas pilsētas svētkos jūnija sākumā uzstāsies vairākas populārās grupas

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Šā gada 7. jūnijā Madonas pilsētai aprit 98 gadi. No 7. līdz 8. jūnijam sagaidāmi jautri un krāšņi svētki ar vairāku populāro grupu piedalīšanos.

Šā gada 7. jūnijā svētku koncertā uzstāsies "Mana dona - Madona". Pa dienu norisināsies vairākās izzinošās un izklaidējošās aktivitātēs gan Madonas novada bibliotēkā, gan Madonas novadpētniecības un mākslas muzejā. Svētku dienās 7. - 9. jūnijā ieeja muzejā būs bez maksas. Priežu kalnā aizritēs basketbola mači.

Šā gada 8. jūnijā visas dienas garumā bērniem un jauniešiem tiks piedāvātas aktivitātes Priežu kalnā, bet Skolas un Valmieras ielās norisināsies ikgadējais tirdziņš ar vietējo amatnieku un mājražotāju darinājumiem, gardumiem un labumiem.

Saieta laukumā darbosies Street Food festivāls, par jautru un izklaidējošu saturu gādās spēles "Es mīlu Tevi Madona" komandas. "Ķēķa āķi" sarūpēs Madonas puses saimnieces no populārā TV šova "Latvju saimnieces", tāpat skatuvi piepildīs amatiermākslas kolektīvi ar dejām un dziesmām. 

No plkst. 19.00 laukumā sāksies svētku vakara koncerti. Šogad uzstāsies Katrīna Gupalo ar grupu, Jānis Stībelis ar grupu, kā arī grupas - Astro'n'out, Bermudu divstūris un Dzelzs Vilks.