Zupas
2016. gada 5. oktobrī, 06:03

Ātrā tomātu zupa ar pupiņām un čipsiem

Šī recepte vēlreiz apliecina - viss ģeniālais slēpjas vienkāršībā! Ikdienišķi produkti un vienkārša pagatavošana, bet rezultāts neliks vilties pat visprasīgākajam gardēdim. Izmēģini šo recepti arī tu un gatavo kopā ar bērniem.

Pagatavošana

20 min2 porcijas
1

Sīpolus sagriež mazos kubiņos. Katliņā ieliek sviestu un tur pat apcep sīpolu kubiņus. Kamēr sīpoli cepās, cīsiņus sagriež un pievieno sīpoliem. Kad cīsiņi un sīpoli apcepti, klāt pievieno buljonu vai ūdeni, pupiņas un konservētos tomātus. Vāra 5 min. Pasniedzot dekorē ar tortiljas čipsiem.

2

Pēc vēlmes, var piešaut kādu pilīti Tobasco mērces.