Zupas
2016. gada 25. aprīlī, 06:00

Dārzeņu aukstā zupa ar skābenēm un tīrkultūru

Šī recepte īpaši noderīga būs gardēžiem, kuri gatavojas jaunajai pludmales sezonai. Taču, gadījumā ja pludmali neapmeklējat, arī jūs drīkstat pagatavot un baudīt šo auksto zupu.

Pagatavošana

15 min2 porcijas
1

Redīsus un svaigus gurķus nomazgā un sagriež strēmelītēs. Vistas gaļu sagriež mazākos gabalos. Skābenes kārtīgi noskalo un arī sagriež. Zaļumus smalki sakapā. Dārzeņus, gaļu un zalumus pārliek bļodā, pievieno sinepes, pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus. Visu kārtīgi samaisa.

2

Līdz pasniegšanai zupu uzglabā ledusskapī. Īsi pirms pasniegšanas pievieno sagrieztas olas un tīrkultūru.