Pagatavot marinādi. Bļodā sajaukt sidru un savas iecienītās garšvielas (tas var būt arī gatavais maizījums). Iemarinēt vistas filejas uz 2 stundām. Pēc 2 stundām vistas filejas uzgrilēt vai izcept cepeškrāsnī (apm. 30 min.).
Ābolus noamzgāt, izgriezt serdi un sagriezt plānās šķēlītēs. Selerijas sagreizt šķēlītēs. Lielā bļodā sajaukt kopā salātu lapas, ābolus un selerijas. Vistas filejas sagriezt šķēlēs.
Pagatavot mērci. Bļodiņā sajaukt kopā krējumu, sidru un sinepes. Pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
Uz šķivjiem kārto salātu lapas ar āboliem un selerijām. Pa virsu liek gaļas šķēlītes un pārlej ar pagatavoto mērci. Pasniedz uzreiz.