Greipfrūtu kārtīgi nomazgāt. Sarīvēt uz smalkās rīves apm. 1 tējk. miziņas. Pārējo mizu nogriezt kopā ar balto daļu. Izgriezt 5-6 segmentus turot virs bļoodas, lai sula notek blodā. No pārējā tur pat bļodā izspiest sulu.
Sīpolu smalki sagriezt. Pannā izkausēt sviestu un apcept sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievienot rīsus un cept vēl 2-3 min. Pieliet sidru un sautēt, kamēr šķidrums iztvaikojis. Turpināt sautēt, pakāpeniski pievienojot buljonu, kamēr rīsi gatavi un mazliet pašķidri. Pievienot greipfrūta segmentus kopā ar sulu un sieru atstājot mazliet dekoram. Ātri apmaisīt, pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus un izslēgt uguni. Atstāt uz minūtēm 5 ievilkties.
Pasniedz pārkaisot ar rīvētu Parmezānu.