No katras sirds nogriezt to daļu, kur ir tauki. Pašas sirdis kārtīgi izskalot, lai nepaliek asinis. Sagatavotās sirdis pārlikt bļodā. Pagatavot marinādi - smalki sakapātu ķiploku, sojas mērci, citrona un apelsīna sulu sajaukt ar sāli un svaigi maltiem pipariem. Pēc izvēles var pievienot čili piparus. Ar šo marinādi pārliet vistas sirdis un uz 3-4 stundām novietot marinēties.
Vistas sirsniņas uzdurt uz iesmiņiem. Pannā uzkarsēt eļļu un uzcept sirsniņas, līdz tās iekšpusē vairs nav jēlas. Iesmus ar sirdīm pārlikt uz šķīvja. Pannā ieliet atlikušo marinādi, uzkarsēt un ar koka lāpstiņu nokasīt visu, kas pielipis pie pannas virsmas. Mērci pārliet trauciņā.
Gatavas sirsniņas pārkaisa ar apceptām sezama sēkliņām. Pasniedz ar svaigiem dārzeņu salātiem un mērci.
Ideja-laperla-foto.livejournal.com