foto: Shutterstock
Gaļas ēdieni
2024. gada 1. jūnijā, 12:00

Cepta vista ar tomātiem, mocarellu un baziliku

Vienkārši un ātri pagatavojams ēdiens vieglām vakariņām. Arī atdzisusi vista ar sieru garšo ļoti labi.

Pagatavošana

20 min4 porcijas
1

Vistas filejas sagriez kopumā 8 šķēlēs. Mocarellu notecini un arī sagriez 8 šķēlītēs. 2 tomātus sagriez šķēlītēs, pārējos – parupjos gabaliņos.

2

Pannā sakarsē eļļu, ieliec vistas šķēles un cep 3–4 minūtes. Pārkaisi sāli un piparus un apgriez uz otru pusi.

3

Pannā iemaisi pesto. Uz vistas šķēlēm liec pa mocarellas un tomāta šķēlītei, bet pārējos tomātus ieber pannā. Uzliec vāku un cep vēl kādas 7 minūtes.

4

Pasniedz ar pesto mērcīti no pannas un svaigo baziliku.