Viegli pagatavojamas pusdienas, vispirms apcep gaļu, tikmēr sagriez dārzeņus, ēdiens būs gatavs 20 minūtēs. Salātus izvēlies pēc savas gaumes, jo dažādāk, jo labāk!
Pagatavošana
20 min4 porcijas
1
Katlā ieber kuskusu, papriku, sīpolu, rozīnes. Visu pārlej ar buljonu un vāri, kā norādīts uz kuskusa iepakojuma.
2
Pievieno apgrauzdētos ciedru riekstus, citronu sulu. Liec kuskusu uz šķīvja, pievieno vistas gaļu un salātus.
Sastāvdaļas
200 g kuskusa
2 ceptas vistas krūtiņas, sagrieztas šķēlēs
300 ml vistas buljona
1 paprika, sagriezta kubiņos
2 šalotes sīpoli, smalki sagriezti
50 g rozīnes
2 ēdk. Ciedru rieksti, viegli apgrauzdēti
4 saujas ar salātiem (spināti, lapu salāti, rukola, mangolds utt)