Ņemam malto gaļu (vai pagatavojam paši), pievienojam tai gaļas mašīnā izmaltu sīpolu, tad pievienojam pienā izmērcētu baltmaizi. Pievienojam visas garšvielas un cepampulveri, visu kārtīgi samaisām. Ja ir vēlme, var pievienot saldo krējumu. Iegūto masu ievietojam ledusskapī.
Gatavojam katlu: katla dibenā izliekam dilles, pētersīļus un seleriju. Sīpolu sagriezt lielās ripās un uzlikt uz zaļumiem. Tāpat pievienojam piparu graudiņus un lauru lapas. Sagriezt ķiploka daiviņas un arī pievienot pie zaļumiem.
Uz pannas uzkarsēt olīveļļu. Formējam kotletes, apaļas vai ovālas - kā patīk, apvārtam miltos un liekam uz pannas. Uz lielas uguns apcept kotletes no abām pusēm un ievietot tās katlā, pa virsu zaļumiem. Katlam uzlikt vāku un uz lēnas uguns visu tvaicēt vēl minūtes 30.