Gaļas ēdieni
2017. gada 25. maijā, 05:58

Asie vistas šķiņķīši medalus mērcē

Īpaši maigu un saldenu medus toni šim ēdienam piešķir tieši Iļģuciema medalus, bet aso noti - čili pasta. Izmēģini šo recepti un esam pārliecināti, šie šķiņķīši būs viens no iecienītākajiem ēdieniem uz tava galda.

Pagatavošana

60 min3 porcijas
1

Sīpolus nomzio un sagriež gredzenos. Dziļā pannā uzkarsē eļļu un apcep vistu šķiņķīšus no abām pusēm, apm. 3 min. no katras puses. Vistu šķiņķīšus izņem no pannas un tur pat apcep sīpolus, minūtes 15, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievieno sasmalcinātus ķiplokus un cep vēl 2-3 min. Pielej alu, Balzamiko, bbq mērci un čili pastu, samaisa. Tad liek atpakaļ gaļu un sautē vēl 30 min, līdz gaļa ir gatava.

2

Pasniedz ar kartupeļu vai dārzeņu biezputru.