Gaļas ēdieni
2017. gada 11. aprīlī, 05:43

Dimdiņu cūkgaļas šašliks

Ir produkti, kuru garšas īpašības sniedz iespēju mūsu fantāzijai variēt. Arī šoreiz, mēs cūkgaļas marinādei izmantojām saimniecības "Dimdiņi" marinētos sīpolus. Rezultāts lielisks. Rekomendējam!

Pagatavošana

40 min4 porcijas
1

Gaļu nomazgā zem tekošā ūdens un sagriež vienāda izmēra kubiņos. Gaļu pārliek bļodā, pievieno 2 iep. marinētu sīpolu un samaisa. Apsedz ar vāku vai pārtikas plēvi un marinē 2-3 stundas istabas temperatūrā vai ledusskapī visu nakti. Gaļu sadur uz iesmiem un cep uz grila līdz gaļa ir gatava.

2

Gatavo mērci. Krējumam pievieno sinepes, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Mērcei pievieno 2-3 ēd.k. marinādes. Te labi noderēs iepakojums, kas domāts pasniegšanai - marinādi pievieno mērcei, bet saturu pasniedz pie šašlika. Kārtīgi samaisa.

3

Šašliku pasniedz ar marinētiem sīpoliem un mērci.