Gaļas ēdieni
2023. gada 26. janvārī, 10:06

Ģenerāļa vista

Noteikti lasot receptes aprakstu vēlaties saprast šī nosaukuma nozīmi. Tas pareizi. Nekāda noslēpuma šeit nav. Ja putru jūs varat pagatavot ierindniekam, tad šo ēdienu pienāktos pasniegt ģenerālim. Izmēģiniet šo recepti un pacienājiet savu ģenerāli! ;)

Pagatavošana

30 min4 porcijas
1

Vistas gaļu sagriež nelielos gabalos. Vienā bļodā ar dakšu sakuļ olas ar sāli. Otrā bļodā samaisa miltus, cieti un cepamo pulveri. Vistas gaļu iemērc vipirms olā, tad sausā maisījumā.

2

Pannā uzkarsē eļļu (apm. 1/2 gl) un cep sagatavoto vistas gaļu nelielām porcijām, līdz tā kļūst zeltaini brūna. Gatavu vistu pārliek uz papīra dvielīšiem, lai notecinātu liekos taukus.

3

Pirms pasniegšanas vistu apsmērē ar mērci.