OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gaļas ēdieni
2015. gada 8. martā, 21:02

Vistas ruletītes Cordon Bleu

Tu kā dille, es kā lociņš,
Tu kā maize, es kā sviestiņš,
Tu kā podiņš, es kā vāciņš,
Tu kā roka, es Tavs cimdiņš...
Ja grupas "Cosmos" puiši pirms šīs dziesmas sacerēšanas būtu izmēģinājuši šo recepti, tad dziesmā viennozīmīgi būtu minēta arī vistas fileja un siers! Jo tie ne tikai lieliski sader, bet arī veido īpašu garšas kopumu.

Pagatavošana

35 min4 porcijas
1

Vistas filejas noskalot un apžāvēt. Katru fileju sagriezt šķērsām divās daļās, lai veidojas karbonādes. Katru fileju izklapēt.

2

Vienā bļodā sakult ar dakšiņu olas, otrā bļodā iebērt rīvmaizi.
Sieru sagriezt 8 šķēlēs.

3

Uz darba virsmas izklāt vistas fileju, uzlikt pa virsu divas siera šķēles un gaļas šķēli. Sākot ar biezāko galu satīt ruletē. Tad rullīti iemērkt olā, rīvmaizē, vēlreiz olā un vēlreiz rīvmaizē. Atkārtot ar pārējām filejām.

4

Cept uzkarsētā pannā vai cepeškrānī, līdz veidojas zeltaina garoziņa.

5

Pasniedz uzreiz ar dārzeņu salātiem.