OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dārzeņu ēdieni
2012. gada 7. augustā, 19:49

Omlete ar ziedkāpostiem

Lai arī daudzi ziedkāpostu cienītāji ir pārliecināti, ka šis dārzenis ir tipisks Latvijas "iemītnieks", tomēr ziedkāpostu dzimtene ir Kipra.

Pagatavošana

4 porcijas
1

Ziedkāpostus novārīt sālsūdenī līdz pusgatavībai, minūtes 10-12. Nokāst.
Olas sakult ar dakšu.

2

Pannā izkausēt sviestu un pieliet eļļu. Ielikt pannā ziedkāpostus un apcept. Kad puķkāposti ir apceušies, smuki sakārtot un pārliet ar olu maisījumu. Cept, kamēr omlete gatava.

3

Pārkaisīt ar drupinātu Fetaki sieru. Dekorēt ar svaigiem zaļumiem.