foto: Shutterstock
Notīrītas sēnes sagriez plānās šķēlītēs, nomizotu sīpolu sakapā.
Olu dzeltenumus atdali no baltumiem.
Pienā iejauc miltus, pieber sāli, piparus un muskatriekstu.
Olu baltumus kopā ar šķipsniņu sāls saputo stingrās putās. Kopā ar pusi garšaugu iecilā mīklā.
Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 grādiem.
Platā, cepeškrāsnij piemērotā pannā sakarsē 1–2 ēdk. sviesta, iepildi mīklu un uz plīts pāris minūtes pacep.
Liec cepeškrāsnī un cep 15 minūtes. Izņem laukā, pankūku apgriez uz otru pusi un ar divām dakšiņām saplucini gabalos.
Kamēr cepas pankūka, tikmēr citā pannā sakarsē atlikušo sviestu un apcep sēnes. Pārkaisi ar sāli un pipariem, pievieno sīpolus.
Iemaisi krējumu un buljonu un uz lēnas uguns vāri 3–4 minūtes. Pieber sāli un piparus, iemaisi atlikušos zaļumus.