Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Zaļā vistas zupa ar pupiņām

Sastāvdaļas
  • 2 vārītas vistas filejas
  • 2 bundž. pa 400g lielas baltas pupiņas
  • 200g svaigais siers "Philadelphia"
  • 1l vistas buljons
  • 70g spināti
  • 75 g rīvēts Parmezāns
  • 50g zaļumi (pētersīļi, dilles, baziliks)
  • 2 ķiploka daiviņas
  • sāls
Pieteicāt karu liekajiem kilogramiem? Esiet sākuši domāt par veselīgāku uzturu? Šī recepte ir jums! Bet baudīt šo diētisko un gardo zupu drīkst ikviens. Izmēģini šo recepti un dalies ar draugiem.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Vistas buljonu pārlej katlā un uzkarsē. Zaļumus sablendē ar sieru un ķiplokiem. Vistas fileju sadala mazākos gabalos.
2
No pupiņām nolej lieko šķidrumu un pievieno buljonam. Vāra 5 min. Tad pievieno vistas fileju, spinātus un pagatavoto zaļumu mērci. Zupu uzvāra.
3
Zupu salej porcijas šķīvjos, pārkaisa ar rīvētu sieru un uzreiz pasniedz.
4
Rekomendējam zaļumiem pievienot piparmētras - zupa iegūs interesanu toni.

Pievienot komentāru

Zupas