Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aukstā skābeņu zupa

Sastāvdaļas
  • 480ml konservētas skābenes
  • 2l kefīrs
  • 5 vārīti kartupeļī (pēc izvēles)
  • 4 olas
  • 1 svaigs gurķis
  • 6 redīsi
  • sīpolloki
  • dilles
  • sāls, cukurs, pipari
Tradicionāli ceturtdienās publicējam recepti, kuru esam atraduši kādā no kulinārijas blogiem. Šoreiz ieskatījāmies Kristīnes blogā www.amam.lv

Pagatavošana 4 porcijas

1
Gurķi un redīsus nomazgāt un sagriezt, pārlikt katlā. Dilles, sīpollokus sagriezt smalkāk un pievienot dārzeņiem. Pievieno skābenes un samaisa. Pēc garšas pievienot sāli, cukuru un svaigi maltus piparus.
2
Pasniedz ar vārītas olas šķēlītēm un, ja vēlas, arī ar vārītiem kartupeļiem.
3
Veiktās izmaiņas. Mēs lietojām svaigās skābenes, kuras pirms lietošanas noblanšējām. Pašai zupai pievienojām arī vārītus kartupeļus un sinepes.

Pievienot komentāru

Zupas