Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lasis marinēts medū

Sastāvdaļas
  • 500g laša ar ādu
  • &nbsp
  • Marinādei:
  • 50g dilles
  • 1 tējk. sasmalcinātu piparu
  • 100g medus
  • 150g sāls
  • 0,5l ūdens
Lasis pamatoti tiek uzskatīts par Latvijā mītošo zivju karali. Tam piemīt lieliskas garšas īpašības un tā pielietošana ir visai plaša. Šis ir vēl viens no veidiem kā pagatavot lasi.

Pagatavošana

1
Ūdeni uzvārīt un sajaukt ar sāli. Mazliet atdzesēt un izkausēt tajā medu.
Laša fileju ielikt traukā, pārkaisīt ar pipariem un sakapātām dillēm, pārliet ar marinādi. Trauku apsegt ar vāku un ielikt ledusskapī uz 2-3 dienām.

Pievienot komentāru

Zivju ēdieni