OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Zivju ēdieni
2023. gada 28. septembrī, 10:36

Jūras asaris ar brieža gaļas desu

Ir dzirdēts maldīgs priekšstats par to, ka zivs ar desu nav savienojami produkti. Bet ir arī izņēmumi. Piemēram šī recepte. Patiesi ļoti garšīgi!

Pagatavošana

45 min4 porcijas
1

Uzkarsēt cepeškrāsni līdz 210 grādiem. Brieža gaļas desu notīra un sagriež ripiņās.Olīveļļu sajauc ar sāli un svaigi maltiem pipariem.

2

Asarus izlikt cepešpannā, viegli pārbērt ar sāli un apslacīt ar sagatavoto olīveļļu. Uz katras zivs salikt desas ripiņas.Zivij blakus izkārto rozmarīnu.

3

Asarus cept cepeškrāsnī ~ 8 - 10 minūtes. Pirms pasniegšanas apslacīt ar vīna etiķi.

4

Pasniedz karstu.