Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jūras asaris ar brieža gaļas desu

Sastāvdaļas
  • 4 jūras asari
  • 120 g brieža gaļas desa
  • 1 tējk. svaigi malti pipari
  • 25 ml olīveļļa
  • 4 ēd.k. vīna etiķis
  • pāris rozmarīna zariņu
  • sāls
Ir dzirdēts maldīgs priekšstats par to, ka zivs ar desu nav savienojami produkti. Bet ir arī izņēmumi. Piemēram šī recepte. Patiesi ļoti garšīgi!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Uzkarsēt cepeškrāsni līdz 210 grādiem. Brieža gaļas desu notīra un sagriež ripiņās.Olīveļļu sajauc ar sāli un svaigi maltiem pipariem.
2
Asarus izlikt cepešpannā, viegli pārbērt ar sāli un apslacīt ar sagatavoto olīveļļu. Uz katras zivs salikt desas ripiņas.Zivij blakus izkārto rozmarīnu.
3
Asarus cept cepeškrāsnī ~ 8 - 10 minūtes. Pirms pasniegšanas apslacīt ar vīna etiķi.
4
Pasniedz karstu.

Pievienot komentāru

Zivju ēdieni