Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kupātu medaljoni ar riekstiem

Sastāvdaļas
  • 1 iep. kupātu
  • sauja lazdu riekstu vai mandeļu
  • 1 ēd.k milti
  • 1 ola
  • olīveļļa
Šis ir lielisks veids kā bagātināt savu svētku galdu ar interesantu un vienkārši pagatavojamu ēdienu. Turklāt ballītei svarīgs faktors - tīras rokas!

Pagatavošana 6 porcijas

1
Riekstus sasmalcināt. Olu uzputot ar dakšu, riekstus un miltus sabērt atsevišķās blodiņās.
2
Kupātus sagriezt ripiņās. Vienu pusi iemērkt miltos, tad olā un riekstos. Pannā uzkarsēt eļļu un medaljonus apcept vispirms no tās puses kur ir rieksti, apm. pusminūti, tad apgriezt otrādi un cept līdz gatavībai. Atdzesēt uz papīra dvielīšiem.
3
Gatavus medaljonu uzdurt uz koka iesmiņiem.

Pievienot komentāru

Uzkodas