Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Laša nageti ar pistācijām

Sastāvdaļas
  • 500g laša fileja
  • 2 ēd.k. ūdens
  • 2 ēd.k. sojas mērce
  • 1 ēd.k. rīvēts ingvers
  • 2 ēd.k. sezama eļļa
  • 1ēd.k. pistāciju rieksti
  • olīveļļa
Pistācijas bagātīgi satur fosforu, kāliju, B6 vitamīnu un neaizstājamās aminoskābes. Pistācijas mazina risku saslimt ar sirds slimībām, stiprina kaulus un zobus, palīdz uzlabot redzi. Turklāt riekstu intensīvā garša piešķir ēdienam īpašu toni.

Pagatavošana

1
1. Nelielā bļodā pagatavot marinādi. Priekš tās sajaukt ūdeni, sojas mērci, sezama eļļu un rīvētu ingveru.
2
2. Laša fileju sagriezt nelielos gabalos un pārlikt maisiņā. Pārliet ar marinādi un maisiņu aizsiet. Ik pa brīdim "izspaidot" un pagrozot maisiņu marinēt lasi 1-2 stundas.

3. Pannā uzkarsēt eļļu un izcept laša gabaliņus, apm 3-5 min.
3
4. Laša nagetus sakārtot uz servējamā šķīvja un pārkaisīt ar smalcinātiem riekstiem.

Pievienot komentāru

Uzkodas