Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Vasaras salāti ar ziediem

Sastāvdaļas
  • 2 vistas filejas
  • 70g dažādās salātlapas
  • 1 bunt. rukola
  • 1 bunt. redīsi
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 sauja ēdamie ziedi (piem. atraitnītes)
  • Mērcei:
  • 4 ēd.k. olīveļļa
  • 1 tējk. angļu sinepes
  • 1 tējk. ķiploka etiķa novilkums
  • 1 tējk. medus
  • sāls, pipari
Kulinārija ir ļoti interesanta nozare. Ēdienu gatavošanas pirmsākumos, galvenais bija, lai ēdiens ir silts. Tad garšīgs un visbeidzot, skaists. Šodien publicētā recepte viennozīmīgi atbilst pēdējiem diviem nosacījumiem!

Pagatavošana 2 porcijas

1
Ķiploka daiviņas sasmalcina un saberž ar sāli un svaigi maltiem pipariem. Ar šo masu ierīvē vistas filejas un cep uz pannas, grila vai grilpannas līdz gaļa ir gatava.
2
Salātlapas, ja nepieciešams, saplūkā ar rokām un liek uzreiz porcijas šķīvjos. Sagriež redīsus plānās šķēlītēs un pievieno salātiem. Pievieno sagrieztu vistas fileju.
3
Pagatavo mērci. Burkā ielej olīveļļu, etiķi, pievieno medu, sāli un svaigi maltus piparus un kārtīgi sakrata. Mērci pievieno salātiem.
4
Salātus dekorē ar ziediem un uzreiz pasniedz.

Pievienot komentāru

Salāti