Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rīsu salāti ar dārzeņiem un cūkgaļu

Sastāvdaļas
  • 150g rīsi
  • 400g saldēti dārzeņi
  • 150ml buljons vai ūdens
  • 200g kūpinātas cūkgaļas
  • Mērcei:
  • 200g krējums
  • 2ēd.k. baltvīna etiķis
  • 1 ēd.k. mārrutki
  • sāls, pipari
Tiek lēsts, ka līdz 2025.gadam to cilvēku skaits, kam rīsi ir galvenā pārtikas sastāvdaļa, palielināsies līdz četriem miljardiem....,tāpēc piedāvājam vēl vienu rīsu pagatavošanas recepti.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Rīsus novārīt atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma un atdzesēt. Saldētus dārzeņus pārliet ar buljonu vai ūdeni un novārīt. Saldētus dārzeņus iesakām vārīt burtiski 3-4 min, tad tie saglabā krāsu un konsistenci. Ūdeni noliet, dārzeņus atdzesēt.
2
Krējumu sajaukt ar etiķi un mārrutkiem, pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
3
Rīsus, novārītus dārzeņus un sagrieztu kubiņos kūpinātu cūkgaļu samaisīt, pārliet ar mērci un vēlreiz sajaukt.
4
Pasniedz uzreiz.

Pievienot komentāru

Pupas & graudi