Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Baltais pīrāgs ar vistu un gailenēm

Sastāvdaļas
  • 250g kārtainā bezrauga mīkla
  • 200g gailenes
  • 200g maigie cāļa filejas gabaliņi
  • 125g Mozzarella siers
  • dilles
  • sāls
Gailenes satur А, В1, В2, РР vitamīnus, mikroelementus cinku un varu. Turklāt, tās ir garšīgas un ja pagatavosiet šo recepti, gailenes viennozīmīgi kļūs par jūsu iecienītākajām sēnēm. Lai labi garšo!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Sagatavo cepešpannu un izklāj to ar cepamo papīru. Uz papīra izklāj mīklu un atkausē. Mīklu mazliet izrullē.
2
Vistas fileju sagriež mazākos gabaliņos. Uz pilnībā atkusušas mīklas izkārto ar rokām saplūkātu sieru un vistas gabaliņus. Sēnes notīra. Mazākās var atstāt kā ir, lielākās gailenes saplūkā ar rokām un kārto pīrāgām pa virsu. Pārkaisa ar sasmalcinātām dillēm un cep iepriekš uzkarsētā krāsnī 190 grādos apm. 25-30 min.

Pievienot komentāru

Pīrāgi un pīrādziņi