Katsumizturīgā traukā vai dziļā pannā ieliet ūdeni, lai apakša būtu tikko nosegta. Piebērt cukuru un karsē. Pannu var pakustināt karsēšanas laikā, bet nemaisīt. Karsē tik ilgi, kamēr cukurs karamelizējās un ķļūst brūns. Tagad ātri iemaisīt saldo krējumu un sīrupu.
Šim sacepumam izmanto jebkuru sakaltušu maizes izstrādājumu - baltmaizi, kēksu, kruasānus, smalkmaizītes utt. Maizi saplūkāt ar rokām un piepildt formu. Nelielā bļodā uzputot ar dakšu olas ar pienu un ātri pārliet pa virsu maizei. Turpināt karsēt, kamēr olu masa sarecē. Uguni izslēgt un atstāt sacepumu līdz atdzišanai, apm. 30 min.
Gatavu sacepumu dekorē ar sagrieztām zemenēm.