Pastas salāti ar marinētiem cukini
Sastāvdaļas
- 300g pasta
- 300g cukini gabaliņi saldskābā marinādē
- 300g vistas fileja
- 2-3 ķiploku daiviņas
- 2-3 timiāna zariņi
- šķipsniņa rīvēts muskatrieksts
- 3 ēd.k.olīveļļa
- sāls, svaigi malti pipari
Maiga pasta ar tikko ceptu vistas fileju un pikantiem cukini gabaliņiem - izklausās kārdinoši vai ne? Un tā arī ir! Šajā vienkārši pagatavojamā receptē ir apvienoti produkti, kuri šo ēdienu padara īpašu. Nobaudiet arī jūs!
Pagatavošana 3 porcijas
1
Ar naža plato galu saspiest ķiploku daiviņas. Vistas fileju sagriezt mazās strēmelītēs. Pannā uzkarsēt 2 ēd.k. eļļas un apcept tajā ķiplokus un timiāna zariņus, apm. 3-4 min. Pievienot vistas fileju un cept līdz vistas fileja ir gatava. Pārkaisīt ar muskatriekstu, sāli un pipariem.
2
Pastu novārīt atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma, šķidrumu noliet. Pastu pārlikt lielā bļodā, pievienot cukini ar visu sulu, vistas filejas gabaliņus. Pievienot atlikušo olīveļļu, samaisīt.
3
Pasniedz nekavējoties.