Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Spageti sacepums

Sastāvdaļas
  • 500 g šampinjonu
  • 400 g tomātu
  • 300 g spageti
  • 150 g svaigā siera
  • 150 ml piena
  • 100 g rupji sarīvēta puscietā siera
  • 80 g kaltētu tomātu eļļā
  • 6 Vīnes desiņas
  • 2 sīpoli
  • 1 ola
  • 4 ēdk. eļļas
  • 1–2 ēdk. sakapātu pētersīļu
  • sāls, malti pipari
Ērtības labad spageti pirms vārīšanas var salauzt īsākos gabalos.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Spageti izvāri atbilstoši norādei uz iesaiņojuma un notecini.
2
Šampinjonus sagriez šķēlītēs, sīpolus un tomātus – gabaliņos, desiņas – ripiņās.
3
Pannā sakarsē 2 ēdk. eļļas un apcep sīpolus caurspīdīgus. Pievieno šampinjonus un apcep.
4
Svaigo sieru sablendē kopā ar kaltētajiem tomātiem, pienu un atlikušo eļļu, sāli un pipariem.
5
Lielā bļodā samaisi spageti, tomātus, šampinjonus ar sīpoliem, desiņas un piena maisījumu. Iepildi sacepumu veidnē. Pārkaisi rīvēto sieru.
6
Liec 200 grādu karstā krāsnī un cep 15–20 minūtes. Pārkaisi ar pētersīļiem.

Pievienot komentāru

Pastas