Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Tagliatelle pasta with pesto, tomato and cheese. Selective focus

Makaroni latviešu gaumē

Sastāvdaļas
  • 400g mājas makaroni ar dillēm
  • 8 tomāti
  • 100g biezpiens
  • 4 ēd.k. diļļu un pētersīļu pesto
  • baziliks
  • sāls, pipari pēc garšas
Šī ir latviešu versija par tik tradicionālu itāļu ēdienu. Bazilika pesto aizvietojam ar diļļu un pētersīļu pesto, rikottu - ar biezpienu. Nu un kas teica, ka makaroni ir itāļu ēdiens?

Pagatavošana 4 porcijas

1
Novārīt sālsūdenī makaronus, noliet karstu ūdeni un noskalot ar aukstu, lai apturētu vārīšanas procesu. Pāris karotes ūdens pietaupīt. Makaronus atgriezt katlā un sajaukt ar pesto, pievienojot ūdeni, kurā vārijās makaroni.
2
Makaronus sakārtot šķīvī. Tomātus nomazgāt, sagriezt četrās daļās un sakārtot pa virsu makaroniem. Dekorēt ar baziliku un sadrupinātu biezpienu.

Pievienot komentāru

Pastas